Tak  · Program  · Undervisere  · Historie

English

18. - 21. juli 2018, Sambasommerlejr

Undervisere

Musik

Alysson Bruno

Alysson Bruno

Alysson Bruno er musiker, danser, komponist, producent og musikdirigent fra Sâo Paulo, Brasilien, født og opvokset i Candomblés religion af Ketu-nation.
Han har givet adskillige workshops inden for percussion, bevægelse og musikalitet i Candomblé i Brasilien, Canada, Frankrig, Schweiz, Rusland og Spanien

Han har arbejdet som hovedpercussionist og komponist med koreografen Rosangela Silvestre, siden 2010.

Alyssons seneste projekter omfatter at arbejde som musiker for forskellige bands i São Paulo; Aláfia, Höröyá, Batucada Tamarindo og Coletivo Roda Gigante, optrædende som danser for Gumboot Dance Brasil, som musikalsk leder for det Toronto-baserede danseselskab Dance Migration og komponist for den Toronto-baserede trommesætningsgruppe Baque de Bamba.

Alysson skal undervise i afro-brasiliansk på sommerlejren.

Damien Thébault & Max Oll

Damien Thébault

Damien Thébault er dirigent med stor erfaring i gruppearbejde.
Percussionunderviser siden 1996, med en legendarisk og effektiv pædagogik.
Mestre / sambista siden 1996 (Percuterreux d'la Beauce, Aquarela fra 2004 til 2007, Bloco de Paris, Estrela do Mar, Misto Quente i øjeblikket ....)
Percussionist, der har spillet i sambaskoler Viradouro, Imperatriz, Imperio Serrano, Rio Grande, Porto da Pedra ... osv. i Rio de Janeiro, Brasilien.

Damien tager sin co-mestre Max Oll fra Misto Quente med, så han kan fungere som medunderviser.

Damien skal undervise i samba-batucada på sommerlejren.


Dans

Felipe Moris

Felipe Moris

Felipe har været en del af den internationale Sambascene i lang tid og er hoveddanseren og koreografen ved Samba-skolen Baturim i Wien efter mange års erfaring i Brasilien. Han tog sine første dansetrin i en alder af fem år og er vokset autentisk ind i dansens verden. I sin hjemby São Paulo lærte Felipe karnevalets høje kunst på de berømte samba-skoler Rosas de Ouro, Nenè de Vila Matilde, Vai-Vai og Acadêmicos do Tatapé.

Han studerede mange forskellige dansestile, der dannede hans sambastil i dag. Det er unødvendigt at sige, at Felipe tog lektioner med de mest kendte navne i sambadansens verden, såsom Carlinhos do Salgueiro (chefkoreografen Salgueiro) og Evelyn Bastos, "Samba-dronningen" af Mangueira. Så ikke overraskende deltog Felipe i karnevalet i Rio de Janeiro i 2017 for de berømte og traditionelle samba-skoler Mangueira, Salgueiro, Unidos de Padre Miguel og GRES Paraíso do Tuiuti. Der blev han endda tilbudt at deltage som en passista i karnevalsparaden.

Felipe skal undervise samba no pé på sommerlejren.

Irineu Nogueira

Irineu Nogueira

Irineu Nogueira er en brasiliansk kunstner, der har levet i London i de sidste 7 år. Han har udforsket stier til at udtrykke sin kunstneriske rejse gennem tværfaglige oplevelser i dans, teater, film og performance. Tilbage i Brasilien udviklede Irineu et omdømme af respekt i brasilianske og afrikanske danse, der resulterede i flere masterclasses verden over. Næsten tredive år efter hans første oplevelse med dans er koreografen og danselæreren Irineu Nogueira blevet en reference i forskning og undervisning i afro-brasiliansk verden over hele verden. Irineu er født i São Luis i staten Maranhão i det nordlige Brasilien, og er anerkendt for sin banebrydende rolle ved at blande solide referencer af brasilianske og afrikanske bevægelser med moderne danseteknikker og derved skabe et unikt sprog, hvis stærke punkt er mangfoldighed. Irineu skal undervise i afro-brasilianske danse og samba reggae på sommerlejren.
Irineu medbringer den senegalesiske percussionist Demba Sow, aka Dembis Thioung, som vil spille live trommer til afro workshops.

Børn

Vi er i gang med at finde undervisere til børneworkshops.© SambaSommerlejr 2018 · info@sambasommerlejr.dk · http://sambasommerlejr.dk/